سرپرست گروه موسیقی کامکارها با اعلام این خبر درگفتگو با خبرنگار مهر گفت: تورکنسرت گروه ما در دو بخش فارسی و کردی به خوانندگی بیژن و صبا کامکار درسالن تئاتر"انمور" آغازمی شود وبعد از این کنسرت،شامگاه 2مرداد ماه در سالن "سیتی هال " بیریسبون وسپس 5 مرداد در سالن آمفی تئاتر دانشگاه شهرملبورن اجرای برنامه خواهیم داشت .

 

هوشنگ کامکار در ادامه با اشاره به قطعات گروه گفت: قطعه "فراق" از جمله قطعات جدید گروه کامکار است که در بخش فارسی است و در ادامه این بخش قطعات خانه ام ابری" است" با( شعر معروف نیما)، "بیابان بی کران" و "سرود زمین" اجرا می شودو پس از آن تکنوازی "سنتور" اردوان، "کمانچه" اردشیر و "عود" ارسلان کامکار اجرا می شود.

 

مدیرهنری گروه کامکار افزود : خوش هورامان"، "لرزان" و "قاسم خان"ازجمله قطعاتی است  که به بخش کردی اضافه شده است ودرادامه"تاراگول"،"هی مه رومه رو"(باز نرو)،"هوای سیامال" (هوای سیاه چادرها) "منالینه"(کودکان) بر اساس آواز حیرانی و مطرب ئاهنگی(مطرب آهنگی)،"شیلره" از قطعات فولکلوریک کردستان ارائه می شود.

 کامکاردر ادامه به برگزاری کارگاه های سازشناسی موسیقی ایرانی اشاره کرد و گفت: پس از اجرای مجموع کنسرت های گروه کامکار کنفرانسی در خصوص بررسی موسیقی کردی و موسیقی ایرانی برگزار خواهد شد و در یک کارگاه آموزشی سازهای موسیقی ایرانی و چگونگی کاربرد برخی از آنها در موسیقی کردی را بررسی خواهیم کرد.

 

وی در ادامه افزود : پس از بازگشت از استرالیا در روزهای 17 و 18 مردادماه در باغ عفیف آباد شیراز کنسرت  می دهیم و در آنجا نیز کارگاه هایی(ورک شاپ) را برگزار خواهیم کرد.

 

هوشنگ کامکار در پایان افزود : گروه موسیقی کامکار 7و 8 مهرماه قرار است تمرینی با ارکسترسمفونیک لندن داشته باشد که قطعات "بهاران"، "پوئم سمفونی کردی "،" هورامان" و "منظومه سمفونیک مولانا" را تمرین می کند و پس از آن زمان برگزاری این کنسرت در تهران مشخص می شود.  

دسته ها : اخبار موسیقی
دوشنبه سی یکم 4 1387
جلال ذوالفنون نوازنده سه‌تار و آهنگساز در گفت‌وگو با خبرنگار موسیقی فارس گفت:این کنسرت اوایل مرداد در سینما سپاهان اصفهان برگزار می‌شود و من به همراه گروهم در دو بخش به اجرای قطعاتی به صورت بداهه می‌پردازیم.
وی افزود:این کنسرت که هنوز تاریخ دقیق آن مشخص نشده 2 شب در این مکان برگزار خواهد شد.
این نوازنده سه‌تار با اشاره به حضور نوازندگان محلی در اجراهای شهرستانها بیان داشت:ما در هر کدام از اجراهای شهرستانها، از هنرمندان آن منطقه بهره می‌بریم و بر این اساس، در این کنسرت نیز چنین کاری را انجام خواهیم داد اما از آنجایی که نتوانستیم با هنرمندان اصفهان ارتباط برقرار کنیم، در این اجرا برخی از هنرمندان شیراز در کنار گروهمان قرار می‌گیرند.
این آهنگساز تصریح کرد:هنوز مشخص نشده که اجرای‌مان به همراه نوازندگان شیراز به چه صورت خواهد بود، اما قطعا یا هر کدام از دو گروه به طور مجزا کنسرت می‌دهند و یا اینکه به صورت مشترک کنسرت را برگزار خواهیم کرد.
ذوالفنون در خاتمه در خصوص اجرا در شهرستانها، خاطرنشان کرد: از آنجایی که علاقمندان به موسیقی در شهرستانها زیاد هستند، استقبال از کنسرت‌ها نیز بسیار بالا است و به همین دلیل، من معتقدم ما باید در سراسر ایران کنسرت‌هایی را برگزار کنیم.
دسته ها : اخبار موسیقی
دوشنبه سی یکم 4 1387
 

سعید نایب محمدی با اعلام این خبر به خبرنگار مهر گفت : این کنسرت تلفیقی از سازهای کوبه ای وسازهای بادی است و قرار است برخی از قطعات آلبوم "فیه مافیه"  و همچنین ساخته هایی از خودم  و پیتر سلیمان پور اجرا شود.

 

وی در توضیح قطعات این کنسرت افزود : قطعات ضربی از ساخته های خودم در مایه همایون است و در ادامه قطعات "لزگی"،"درهرصورت"،"بهارمست" و"بوی کودکی" از ساخته های سلیمان پور اجرا می شود.

 

لازم به ذکر است همایون نصیری  و حمید قمبری سازهای کوبه ای ، میثم مروستی (ویلون) و (ویولا)، پیتر سلیمان پورسازهای بادی (ساکسیفون) و (آکوپ) و سعید نایب محمدی عود از جمله نوازنده های گروه موسیقی "فیه مافیه" هستند.

دسته ها : اخبار موسیقی
دوشنبه سی یکم 4 1387
به گزارش خبرنگار موسیقی فارس، در این کنسرت که 3 و 4 مرداد در تالار وحدت برگزار می‌شود، گروه پاپ بانوان ارکیده متشکل از نوازندگانی چون ارمغان حاجی وندی:پرکاشن، ‌ارغوان حاجی وندی: ‌گیتارباس، دنیا حاجی وندی: ویولا‌، مریم نیک‌بین: پیانو، ‌مونیکا لران: ویلن، آرمینا جعفری: درامز‌، ساوه عظیمی و بهناز حکیم: گیتار، ارکیده حاجی‌وندی را به عنوان خواننده همراهی می‌کنند.
به گزارش فارس، در این اجرا گروه قطعاتی چون افسون، ‌گل فراموشی،‌ تنهایی و ... را اجرا می‌کنند.
گروه بانوان ارکیده سال گذشته در بخش رقابتی بیست و سومین جشنواره بین‌المللی موسیقی فجر به روی صحنه رفتند.
این گروه کنسرت خود را ساعت 30/17 روزهای فوق در تالار وحدت برگزار می‌کند.
دسته ها : اخبار موسیقی
دوشنبه سی یکم 4 1387
به گزارش خبرنگار موسیقی فارس، فروش بلیت‌های این کنسرت که فقط به صورت اینترنتی انجام می‌گیرد از فردا ساعت 12 در سایت shajarianconcert.com شروع می‌شود.
این بلیت‌ها برای جایگاههای مختلف در تالار بزرگ کشور به قیمت‌های 10 تا 35 هزار تومان به فروش می‌رسد.
به گزارش فارس،در این اجرا گروه دستان متشکل از نوازندگانی چون پژمان حدادی:تنبک، حمید متبسم:تار و سه تار، حسین بهروزی نیا: بربط ،بهنام سامانی: دف، دمام و کوزه و سعید فرجپوری:کمانچه به همراه آواز همایون شجریان قطعاتی چون تصنیف عاشقانه،ساز و آواز بوی عشق، بداهه خوانی کلام سعدی،تصنیف قیژک کولی با شعری از شغیعی کدکنی،قطعه بی‌کلام مستانه، ساز و آواز کمند زلف،بداهه خوانی با اشعاری از حافظ و تصنیف زهی عشق با شعری از مولانا را به آهنگسازی حمید متبسم در مایه دشتی در بخش اول اجرا می‌کنند.
در بخش دوم نیز گروه قطعه بی‌کلام اشتیاق، ساز و آواز خورشید آرزو و ساز و آواز عشق پاک از ساخته‌های همایون شجریان بر اساس اشعاری از فریدون مشیری، تصنیف چین زلف با شعر عطار نیشابوری ،تصنیف اسرار عشق از حافظ، ساز و آواز دلشده و تصنیف وطن با شعری از سیاوش کسرائی را به آهنگسازی سعید فرجپوری در مایه اصفهان می‌نوازند.
کنسرت گروه دستان به خوانندگی «همایون شجریان» 31 مرداد و 1 تا 4 شهریور در تالار بزرگ کشور برگزار می‌شود.

دسته ها : اخبار موسیقی
دوشنبه سی یکم 4 1387
مظفر شفیعی ( خواننده و مدرس آواز) 3 و 4 مرداد ماه به همراه گروه موسیقی مهربانی در فرهنگسرای ارسباران به روی صحنه می رود. مظفر شفیعی قرار است در این اجرا قطعاتی را در دو بخش به روی صحنه ببرد که بخش اول آن در آواز افشاری خواهد بود و برنامه هایی مانند پیش درآمد، ساز و آواز، تصنیف قدیمی "یارم به یک پیراهن"، ساز و آواز، تصنیف "گفتمت دل مبند" و رنگ افشاری از جمله قطعات این بخش هستند.
در بخش دوم نیز که در دستگاه راست پنجگاه خواهد بود پیش درآمد، چهار مضراب، ساز و آواز، تصنیف قدیمی "داد از این، بیداد از این"، ساز و آواز، تصنیف "ای دل به کوی او مرو" و رنگ از ردیف موسی خان در نظر گرفته شده است.
سرپرستی گروه "مهربانی" را در این کنسرت سلمان سالک نوازنده تار به عهده دارد که احمد رضا خواه با سنتور، سید احسان عابدی با نی، فرید خردمند با ضرب و محمد باقر زینالی با عود او را همراهی می کنند.
یاد آور می شود مظفر شفیعی از محضر اساتیدی چون اسماعیل مهرتاش و محمد رضا شجریان بهره برده است و در حال حاضر به عنوان عضو هیات مدیره کانون خوانندگان سنتی خانه موسیقی فعالیت می کند.
                                                                 
منبع مجله بین المللی موسیقی ایرانیان
دسته ها : اخبار موسیقی
دوشنبه سی یکم 4 1387

پس از انتخابات هیئت مدیره کانون‌های خانه موسیقی، با حضور نمایندگان کانون‌ها هیئت مدیره جدید خانه موسیقی انتخاب می‌شود.
در این انتخابات، هفت نفر برای دو سال به عنوان اعضای هیئت مدیره انتخاب می شوند.همچنین در این مجمع بازرس هیئت مدیره برای یک سال انتخاب خواهد شد.
طبق اساسنامه خانه موسیقی، از هر کانون سه نفر از اعضای هیئت مدیره به عنوان نمایندگان کانون در این مجمع شرکت می‌کنند.
در حال حاضر هنرمندانی چون محمد سریر،داریوش پیرنیاکان،هوشنگ ظریف،مصطفی پورتراب و ... اعضای هیئت مدیره خانه موسیقی را تشکیل می‌دهند.

                                                                                  منبع:خبرگزاری فارس

دسته ها : اخبار موسیقی
دوشنبه سی یکم 4 1387
 

به گزارش خبرگزاری مهر، حسین یوسف زمانی در یادداشتی که برای انتشار در اختیار ما قرار داده آورده است : " همه می دانند که جامعه موسیقی ایران برخلاف کشورهای دیگر از بسیاری حقوق مادی و معنوی خود که در راس آن قانون کپی رایت قرار دارد محروم است، موسیقی از نظر تاثیرگذاری مثبت سرآمد هنرهای هفتگانه است و به همین دلیل در کلیه شؤون جوامع حضوری مستمر و ملموس دارد، در جنگ، صلح ، سیاست، اقتصاد، غم و شادی، آموزش و پرورش، دارو و درمان، حتی رشد و باروری گیاهان و درختان و حیوانات و ... با این اوصاف دست اندرکاران و پدیدآورندگان این هنر شریف از آهنگسازان و شاعران و نوازندگان نسبت به هنرمندان عرضه های دیگر بی بهره ترین و محرومترین ها به شمار می روند ".

وی در بخش دیگری از یادداشت خود تصریح کرد : " بی توجهی و دست کم گرفتن موسیقی و موسیقیدان در گذشته ثمره اش معلوم شد و موسیقی ما که زمانی افتخارآفرین ترین هنر این مرز و بوم بود به رکودی خسته کننده و رخوت آور و درجا زدن در کوچه های بن بست دچار شده است، آیا زمان آن نرسیده که مسئولین و کارگزاران موسیقی کشور واقع بینانه چشم و گوش خود را بگشایند و موسیقی فرهنگساز و اصحاب آن را بی پناه نگذارند؟ و آیا زمان آن نرسیده است برای ایجاد انگیزه و بروز خلاقیت بزرگتر و بیشتر هنرمندان این عرصه به خود آیند و همانگونه که به پهلوانان عرصه ورزش ارزش و احترام قائل هستند به قهرمانان و پدیدآورندگان عرصه موسیقی ارزش و احترام بگذارند؟ "

یوسف زمانی متذکر شده است : " امروزه هر فیلمی که از تلویزیون پخش می شود حتی فیلمهای کم محتوا و نه چندان هنری، اسامی تمام عوامل آن از سناریست وتهیه کننده، کارگردان، بازیگران  ریز و درشت، فیلمبردار و صدا بردار و ...زیرنویس می شود و این کار جای بسی خوشحالی است که ایرانی فرهنگمدار برای هر قشری از جامعه اش احترام قائل است و این کار پسندیده یعنی پاسخ دادن به خواسته های به حق مردم شریف و بینندگان ارجمند آن رسانه که فیلمش را می بینند ".

وی افزوده است : " همانطور که اشاره شد هنرمندان عرصه موسیقی به خاطر کم توقعی و عدم زیاده طلبی های مادی، کمبودهای مادی را تحمل می کنند اما در مورد نادیده گرفتن جنبه های معنوی هنریشان هیچگونه تحملی ندارند چرا که اینجا مسئله تخریب روحیه حساس و شکننده هنرمند پیش می آید ".

این آهنگساز و نوازنده ویولون در انتقاد از وضعیت حقوق مادی و معنوی موسیقیدانان در رسانه ملی آورده است : " موضوعی که باعث نوشتن این یادداشت شد چیزی است که صدها بار به تناوب از رادیو و تلویزیون شنیده و دیده ام و روحیه حساسم را تخریب کرده است و آن نگفتن و ننوشتن شناسنامه یک اثر هنری موسیقیایی و بی حرمتی و شکستن روحیه حساس آهنگساز و شاعر و سایر عوامل آن اثر و نادیده گرفتن خواسته شنوندگان وبینندگان آن اثر هنری است که مایلند پدیدآورندگان آن را بشناسند، آیا گفتن یا نوشتن شناسنامه یک اثر موسیقایی خیلی مشکل و هزینه بردار است؟ مسلما جواب منفی است و چون جواب منفی است می توان گفت هدف و منظور خاصی در کار است و آن جز شکستن روح و روان هنرمند چه چیزی می تواند  باشد، مگر نه این است که موسیقی فرهنگساز است؟ پس اگر این نظریه درست است که صد درصد درست است. شیوه برخورد با پدید آورندگان موسیقی اینگونه باید باشد؟ آیا نتیجه و پیامد اینگونه برخوردها با هنرمندان مجرب و کار بلد، جز دلسردی و دلمردگی و کار نکردن و خانه نشینی چه ثمره ای دارد؟ در جواب باید گفت : هنرمندی که می تواند برای کشورش افتخار آفرین باشد به دلیل بی توجهی مسئولین و تنگناهای مالی جذب بازار مصرف موسیقی های بی محتوا و مبتذل می شود که از نظر مالی به صرفه تر است. اما نتیجه ای جز نابودی فرهنگ فاخر موسیقی ایران عزیز را در پی ندارد " .

وی در پایان یادداشت خود ضمن انتقاد از افرادی که بدون تخصص به آهنگسازی می پردازند آورده است : "من به آنهایی که کار آهنگسازی را یا بلد نیستند یا خیلی ساده و سرسری می گیرند و یک شبه آهنگ خلق می کنند کاری ندارم اما می دانم آهنگسازان مسئول و متعهد به فرهنگ  خودی برای خلق یک اثر هنری ماهها و چه بسا سالها همراه اندیشه و تفکر با خود در کلنجارهستند تا زایشی مبارک پدید آورند، براستی و صادقانه می گویم در نوشتن یک اثر موسیقایی متفکرانه هزارها و شاید میلیونها نت های گرد و سفید و سیاه و چنگ و دولاچنگ و سکوتها و ریتم ها علامت های گوناگون حضور دارند و اگر اغراق نباشد تمام این علائمی که گفتم با تک تک اعضا و جوارح و سلول های آهنگساز ارتباط مستقیم حسی دارند پس آگاه باشید و بیش از این روحیه آهنگساز و شاعر را تخریب نکنید زیرا ادامه این رویه پیامدی مخرب و وحشتناک برای فرهنگ و ادبیات درخشان و دیرینه ما دارد ".

دسته ها : اخبار موسیقی
دوشنبه سی یکم 4 1387
هریک از سازهای موسیقی رنگ و بوی خاص خودش را دارد و هیچگاه صدای ساز کمانچه به ویولن شبیه و یا نزدیک نبوده و اساتید موسیقی ایران هم نظریه ای مبنی بر شباهت صدای این دو ساز به یکدیگر مطرح نکرده اند.

به گزارش خبرنگار مهر ،مصطفی کمال پورتراب استاد دانشگاه ضمن با بیان این مطلب درادامه صحبت های بیاض امیرعطایی گفت : آقای امیرعطایی در صحبت های خود اشاره کرد که برخی معتقدند صدای کمانچه به ویولن نزدیک است که به نظرمن این نوع نگاه به ساز موسیقی ایرانی به هیچ عنوان صحیح نیست چراکه کمانچه یک ساز ایرانی است و دلیلی ندارد که صدایی شبیه به ویولن از این ساز شنیده شود اما نکته قابل توجه این است که باید از تکنیک به گونه ای استفاده شود که کیفیت صدا بهتر و رسا تر شنیده شود؛ ما در دنیا سازهای مختلفی داریم که هریک از آنها صدای مخصوص به خودشان را دارند.     

وی در ادامه به رابطه بین علم و تجربه اشاره کرد و گفت : استفاده از تکنولوژی روز دنیا در مسائل سنتی با حفظ اصالت های موجود لازمه تحول در پدیدهای علمی ،فرهنگی و هنری است که هنرموسیقی نیز از این قاعده مستثنی نیست به همین منظور اصالت هنر موسیقی در سایه پیشرفت تکنولوژی نباید تغییر کند بلکه برای بهبود کیفی آن باید ازعلومی که روز به روز در حال گسترش هستند استفاده کنیم .   

این پژوهشگر موسیقی در خصوص نقش آوندها در چوب مورد استفاده برای ساخت ساز کمانچه گفت : آوندهای یک درخت راههایی برای غذارسانی به درخت هستند که به طور موازی و به صورت رشته های نازک مو کنار هم قرار گرفته اند که شیوه برش چوب و چگونگی قرارگرفتن آوندها هنگام بریدن از مهمترین عوامل صدادهی یک ساز است به این معنا که هرچه آوندهای چوب موازی تر باشند صدادهی ساز به مراتب بهتر خواهد بود و اگر این آوندها را به صورت عمودی ببرند درصدا اخلال به وجود می آید و باید به صورت افقی و در جهت یکدیگر برش بخورند تا صدا را قطع نکند .

وی در پایان افزود : آوندها مانند یک جعبه صوتی در جهت تقویت صوت عمل می کنند و به نوعی هارمونیک ایجاد می کند و چوب درسازهایی مانند کمانچه و ویولن تشدید کننده این هارمونیک ها هستند.    

                                                                                   منبع:خبرگزاری مهر

دسته ها : اخبار موسیقی
شنبه بیست و نهم 4 1387

 صبح امروز نشستی در خانه‌ی هنرمندان برگزار شد تا همایون شجریان به‌همراه سعید فرج‌پوری - کمانچه‌نواز گروه دستان-، حسین بهروزی‌نیا - نوازنده بربط گروه دستان - و محمد رفیعی - مدیر برگزاری کنسرت‌های شرکت دل آواز - برنامه‌هایشان را تشریح کنند.
با گروه‌های دیگر هم کار می‌کنم


همایون شجریان - آهنگ‌ساز و خواننده - در این نشست از همکاری با گروه دستان گفت؛ او عنوان کرد: دستان گروهی است که با خواننده‌های مختلفی همکاری داشته است و این‌گونه هم نیست که من تنها با گروه دستان همکاری داشته باشم، بلکه با گروه‌های دیگری نیز کار می‌کنم، حالا با فرم دیگری؛ در چند روز آینده کنسرتی را به‌همراه پدر - محمدرضا شجریان - در سلیمانیه برگزار خواهم کرد.


شجریان از تمهیداتی برای اجرای چند کنسرت هم یاد کرد و گفت: این امکان وجود دارد که کنسرت‌ها در داخل کشور شروع شود یا در خارج از کشور و یا شرکت در جشنواره‌هایی که وجود دارد، به هرحال اول باید کاری منتشر شود تا با مردم ارتباط برقرار کند.

از وکیل هم کاری بر پخش‌های غیرقانونی نیامد!


این آهنگ‌ساز و خواننده‌ی جوان درباره‌ی برنامه شاهنامه‌خوانی تصریح کرد که چیزی به این عنوان وجود ندارد و درباره پخش غیرقانونی آثار و گرفتن وکیل حقوقی خبر داد: شرکت‌هایی که منتشرکننده آثار هستند و امتیاز آن‌ها را در اختیار دارند، اغلب معتبرند، اما، ما جمع شدیم و با مشورت جمعی، یک وکیل مشترک گرفتیم؛ اما در جاهایی وکیل به ما گفت که دیگر کار من نیست!

فروش اینترنتی بلیت بدون تبعیض است 

همایون شجریان اعلام کرد: با صحبت‌ها و مشورت‌هایی که انجام شده به این نتیجه رسیدیم که خرید اینترنتی بهتر از فروش بلیت در گیشه‌هاست، زیرا فروش گیشه‌یی مسایلی چون درگیری فیزیکی، نارضایتی، تبعیض و بی‌احترامی را به‌دنبال می‌آورد که این‌کار با فروش اینترنتی مشکلات را حل می‌کند.


 

فرزند هنرمند استاد آواز ایران به چگونگی انتخاب اشعارش برای این کنسرت اشاره و بیان کرد: برنامه‌ای که تهیه می‌شود دارای شرایطی است، وقتی که نوبت به انتخاب شعر و یا غزل می‌رسد خواننده با درنظرگرفتن فضا و شرایط مختلف که مثلا کار باید روی قطعه بی‌کلام انجام می‌دهد و شعرهایی را انتخاب می‌کند. درمجموع این‌کار به سلیقه و مجموعه‌ی کار بستگی دارد.


 

این خواننده و آهنگساز درباره‌ی کنسرت در شهرستان‌ها گفت: در این‌باره با گروه دستان صحبتی به میان آمد، اما تجربه نشان داده که برگزاری کنسرت در شهرستان‌ها خیلی مشکل‌تر است و مستلزم هماهنگی با سالن و یگان‌های مختلف است، ما در تهران به دلیل مرکزیت و هماهنگی بین اعضا کار بهتر و راحت‌تر است و دیدها درباره شهرستان‌ها همیشه با شک و تردید همراه بوده است.
آنچه که به صحنه می‌آید...‌

سعید فرج‌پوری - کمانچه‌نواز - هم عنوان کرد: این کنسرت در دو بخش اجرا می‌شود که قطعه اول در مایه‌ی دشتی است که آهنگ‌سازی آن را حمید متبسم انجام داد و قسمت دوم در مایه اصفهان است که به آهنگ‌سازی خودش است.

فرج‌پوری اضافه کرد: اشعار قسمت اول از شفیعی کدکنی و از اشعار حافظ، عطار، سیاوش کسرایی و بخشی نیز از شعرهای مولانا نیز استفاده شده است و بداهه‌نوازی را همایون شجریان خود اجرا می‌کند.

وی در پاسخ به پرسشی درباره‌ی چگونگی ترکیب سازها گفت: سازبندی‌ همان ترکیب سابق است که قبلا اجرا کردیم و کنسرت دادیم که ترکیبی از تاز، بربط، کمانچه، دایره، تنبک و دف است.
همایون با دیگران فرق دارد

فرج‌پوری تصریح کرد: گروه دستان در برنامه کاری خود با خواننده‌های مختلفی ازجمله ناظری، بسطامی، بیژن کامکار و... اما انتخاب همایون شجریان غیر از ویژگی‌های کاری این است که وی علاوه بر خوانندگی، آهنگساز نیز است و تجربه سفر به اروپا، این مسأله را روشن کرد.

این نوازنده درباره این‌که چرا ساز قانون استفاده نمی‌کنند، اظهار داشت: ساز قانون ساز خوب و زیبایی است، اما با توجه به امکاناتی که در گروه داریم، اجرای صحنه را با همان ترکیب گفته شده انجام می‌دهیم، ولی برای ضبط از نوازنده‌های میهمان و ساز دیگری نیز بهره می‌گیریم.
هر نفر روزی 5 بلیت 10 تا 35 هزارتومانی

محمد رفیعی - مدیر برگزاری کنسرت‌های شرکت دل‌آواز - درباره‌ی فروش بلیط‌ها توضیح داد: فروش بلیت از اول مردادماه جاری رأس ساعت شروع می‌شود و افراد تا روز فروش می‌توانند حتا مشخصات خود را تغییر دهند و بعد از تمام‌شدن زمان سایت قفل می‌شود و هر فرد پنج بلیط را می‌تواند تهیه کند.

مدیر برگزاری کنسرت‌های شرکت دل آواز افزود: قیمت بلیت‌ها بستگی به جایگاه دارد و از 10 هزار تا 35 هزار تومان قابل خریداری است.

رفیعی افزود: بانک صادرات را به مجموعه بانک‌ها انتخاب کردیم که مشکل کارت‌ها نیز حل شود، لازم است توجه داشته باشند که کارت‌ها باید قابلیت خرید اینترنتی داشته باشند، لذا خریداران باید از بانک درخواست کنند که کارت را برای خرید فعال کند و کد CVV2، رمز دوم را نیز داشته باشند تا بتوانند استفاده کنند.

وی بانک‌های ملت، صادرات، کشاورزی، ملی، سامان، توسعه صادرات، اقتصاد نوین و صنعت و معدن از جمله بانک‌هایی هستند که کارت‌هایشان قابلیت خرید اینترنتی دارد.

رفیعی افزود: برنامه‌ریزی برای فروش صرفا آنلاین است و درب ورودی با بارکد چک می‌شود و امسال در کنسرتی که 7 شب برگزار شد منظم‌ترین کنسرت را در تالار بزرگ کشور داشتیم.

رفیعی به هدف شرکت از فروش اینترنتی اشاره کرد و افزود: تنها دو هدف است که یکی این‌که به بلیتی که خارج از سیستم خریداری می‌کنید، اعتماد نکنید، و هدف دوم عدم اعتماد به بازار سیاه است.

همچنین حسین بهروزی‌نیا - نوازنده بربط گروه دستان - نیز درباره همکاری با شجریان در این نشست ابراز داشت: تور کانادا و آمریکا اولین همکاری من با همایون شجریان بود و از آن‌جایی که خودم برای گروه دستان برنامه‌ریزی می‌کنم قرار شد که من به تهران بیایم و در کنسرت سلیمانیه نیز به گروه بپیوندم.

همایون شجریان نخستین کنسرت مستقل خود در ایران را روزهای 31 مرداد، اول، سوم و چهارم شهریورماه سال جاری، به‌همراه گروه دستان در تالار بزرگ کشور برگزار می‌کند.

گروه دستان زمستان گذشته با همراهی همایون شجریان تور کنسرتی را در اروپا برگزار کردند.

منبع:ایسنا

 

دسته ها : اخبار موسیقی
پنج شنبه بیست و هفتم 4 1387
X